środa, 8 sierpnia 2012

Rozdanie na końcówkę wakacji..

Wiem,że jeszcze nie koniec ale pomału się zbliża
Między innymi dlatego przygotowałam dla was mały konkurs/ rozdanie

w którym możecie wygrać 2 zestawy kosmetyków
miał być tym razem jeden większy ale na waszą prośbę rozdzielę go na pół..






Warunki udziału
Należy:
* Być publicznym obserwatorem bloga
*podać swojego meila
* Dokończyć zdanie..
*Podać który zestaw was bardziej interesuje

Można:
*Dodać mnie do blogrolla
*Zamieścić notkę przekierowywującą do mojego rozdania
*umieścić banner z moim rozdaiem

Dokończ zdanie:
Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to 

Wzór zgłoszenia:
Obserwuję jako:
Meil:
Odpowiedź: 
Blogroll: Tak/Nie link
Notka: Tak/Nie link
Banner : Tak/Nie link
Wybieram zestaw nr ...

Rozdanie trwa od dzisiaj czyli 8.08 do 28.08.2012
Wyniki ogłoszę do poniedziałku 3 września, a nagrody wyślę do końca tygodnia.


A teraz co nieco o nagrodach...
Fundatorem nagród jestem ja :)

Zestaw I :

*ZiAJA Odżywka intensywne odżywianie do włosów delikatnych
*Jantar odżywka do włosów i skóry głowy
*Jantar Mgiełka do włosów nawilżająco ochronna
*Podwójna saszetka Dermedic Intensywne nawilżanie - maseczka
*Golden Sun mgiełka do ciała z drobinkami złota



Zestaw II:

*Ziaja Bloker
*Olejek pod prysznic Isana
*Bingo Spa płyn do higieny intymnej
*Balsam do ust Carmex
*Wibo Your Fantasy Brązujący puder
*Manila Bong right woda toaletowa



Mam nadzieję,że nagrody się wam spodobają.
Serdecznie zapraszam WAS do udziału - POWODZENIA ! :*


76 komentarzy:

  1. Witaj:)
    -Obserwuję,jako : ziuzia2121
    -E-mail: justyna.trelinska@poczta.onet.pl
    -Blogroll: TAK http://szkatulka-ziuzia21.blogspot.com/ "po lewej stronie"
    -Notka: TAK http://szkatulka-ziuzia21.blogspot.com/2012/08/rozdaniaktore-polecam.html
    -Banner: NIE
    -Wybieram zestaw: II

    Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: raastay
    Mail: marta88@vp.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to tusz ;) uwielbiam podkreślać swoje oczy, jestem tak przyzwyczajona do tego kosmetyku, że nie wyjde bez niego na rzęsach ;) moge sobie odpuścić podkład, błyszczyk a nawet kredke do oczu, ale tusz? nigdy! ;)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: weronisiek
    Meil: weronisiek@gazeta.pl
    Odpowiedź: Kosmetykiem bez którego nie wyobrażam sobie życia jest róż do policzków. Mogę obejść się bez tuszu, pomadki, ale z racji, że jestem straszliwą bladzizną róż jest u mnie podstawą- bez niego czuję się naga i nieatrakcyjna.
    Blogroll: Tak www.wyznaniakosmetoholiczki.blogspot.com
    Notka: Nie
    Banner : Tak na http://wyznaniakosmetoholiczki.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako:
    Meil:magda1234574@wp.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to pomadka do ust . Moje usta strasznie pękają a więc jest to to kosmetyk który nosze ciągle przy sobie .
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Tak http://madzinka-ilovetymbark.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 2.

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: loveyouamy
    Meil: joasia.gawarecka@gmail.com
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to olej arganowy. Doskonale pielęgnuje cerę, włosy i nie tylko.
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: Wiedźminka
    Meil: a_rey@wp.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to mydło siarkowe. Dobrze oczyszcza cerę, a jednocześnie nie wysusza jej. Polecam dla każdego, kto ma problem w nadmiarem sebum.
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: aniumek
    Meil: aniumek@gmailc.om
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to pasta do zębów hihih :)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: swiat.piekna1
    Meil: swiat_piekna1@o2.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to balsam/ masło kakaowe Ziaji do ciała;) bo cudownie pachnie, zawsze gdy go używam mam ochotę go zjeść;) świetnie nawilża i ujędrnia skórę;) poza tym podkreśla opaleniznę;) i jest tanie 8zł;) mój ulubieniec!
    Blogroll: Tak http://mojswiatpiekna.blogspot.com/
    Notka: Nie
    Banner : Tak http://mojswiatpiekna.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 1.

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Rincewind99
    Meil: rincewind9998@gmail.com

    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez... pudru matującego! Zwłaszcza w te upały... Wiadomo, kobiety lubią błyszczeć, ale niekoniecznie w taki sposób. Ładnie zmatowiona cera o równomiernym kolorycie od razu sprawia, że czuję się lepiej i ładniej.

    Blogroll: Tak http://rincewind99.blogspot.com/
    Notka: nie
    Banner : Tak http://rincewind99.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako:Angel-a
    Meil:angel1720@onet.eu
    Odpowiedź: Niw yobrażam sobie życia bez...Oliwki pielęgnacyjnej, smaruję nią twarz - świetnie koi moją suchą skóe, jak również dłonie, ciało no i włosy!:)
    Blogroll: Tak angel-hairs.blogspot.com
    Notka: Nie
    Banner : Takangel-hairs.blogspot.com
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Weronika Kika
    Meil: kikaweronika2002@wp.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez błyszczyku.
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako:solqie
    Meil: dominika.czarniewska@wp.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez mydła - niby dość banalne, ale jednak jest to podstawowy kosmetyk od którego "my" kobiety zaczynamy nasza przygodę z tą dziedziną już jako maluchy. : p
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: barbara162
    e-mail: barbara162@o2.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez: puderu matującego (obecnie Astor w bardzo jasnym naturalnym odcieniu) ponieważ moja cera niestety ma mase przebarwień i trądziku;( dlatego nie dam rady wyjść z domu bez pudru, mogę zrezygnować z fluidu, czasem nawet wychodzę bez tuszu do rzęs, zwłaszcza gdy idę na basen, ale puder wyrównujący koloryt musi być! Nie potrafię się bez niego obyć niestety matka natura nie dała mi ładnej cery na buzi;(.
    Blogroll: Tak http://basia86-naturalnie.blogspot.com/
    Notka: Nie
    Banner : Tak http://basia86-naturalnie.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 2.

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako cisowianka20
    Mail: cisowianka20@gmail.com
    Mam Cię w blogrollu: http://darmow.blogspot.com/
    Notka : TAK http://darmow.blogspot.com/
    Baner: http://darmow.blogspot.com/
    Numer: 1

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: madzia71a
    Meil:madzia71a@wp.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez tuszu do rzęs, kocie oko to podstawa!:)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  16. Wzór zgłoszenia:
    Obserwuję jako: czarnulkaa
    Meil: klaudia.sobolewska277@wp.pl
    Odpowiedź: nie wyobrazam sobie zycia bez tuszu do rzes;)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: agnieszkazg
    Meil: agoooooosia@gmail.com
    Odpowiedź: Nie wobrażam sobie życia bez antyperspirantu Rexona. Może i wydaje się to śmieszne, ale tak naprawdę używanie wszystkich innych kosmetyków nie miałoby sensu, gdyby nie moja ukochana Rexonka :).
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: martyna.64
    Meil: martyna.64@interia.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez szamponu do włosów. Według mnie są one naszą "wizytówką". Sama muszę myć włosy codziennie i nie wyobrażam sobie mojego dnia bez tej czynności. :)
    Blogroll: Nie
    Notka: Tak http://kosmetyki4you.blogspot.com/p/rozdania_10.html
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: magda
    Meil: szpinakozerca@gmail.com
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez balsamu do ust :) nie tylko nawilża i ratuje spierzchnięte usta o każdej porze roku, jest też najlepszą bazą pod każdą szminkę, które uwielbiam, spisuje się świetnie na łuszczące się partie twarzy, czy to po poparzeniu słonecznym, czy po wysuszeniu przez mróz, świetnie radzi sobie też nałożony na suchą skórę łokci zimową porą i jeszcze kilka zastosowań by się znalazło :) po prostu kosmetyk uniwersalny, który zawsze musi być w mojej torebce
    Blogroll:Nie
    Notka: Nie
    Banner : Tak http://szpinakozerca.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 1

    pozdrawiam i zapraszam Cię także na rozdanie do mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Ewka501
    Meil: ewka501@op.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez pomadek do ust. Moje usta są często suche i popękane dlatego muszę je cały czas nawilżać. Różnego rodzaju pomadki są moimi najlepszymi przyjaciółmi.
    Blogroll: Tak http://cosmetics-rainbow.blogspot.com/
    Notka: Nie
    Banner : Tak http://cosmetics-rainbow.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Paubia
    Meil: paubiana@gmail.com
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez podkładu. Jest to według mnie wspaniały kosmetyk, dzięki któremu możemy wyglądać piękniej.
    Blogroll: Tak http://paubiana-i-jej-swiat.blogspot.com/
    Notka: nie
    Banner : nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako:Anulka14315
    Meil:fajkaianka27@op.pl
    Odpowiedź:Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to antyperspirant.To on daje mi pewność siebie i nie muszę sie martwić że zaliczę jakąś wpadkę.
    Blogroll: Tak http://zakupoweszalenstwoanki.blogspot.com/
    Notka: Tak http://zakupoweszalenstwoanki.blogspot.com/2012/08/peelingi-joanna-naturia-rozdanie.html
    Banner : Tak http://zakupoweszalenstwoanki.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: werka_uk2000
    Meil: werka_uk2000@o2.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to tusz do rzęs. Uwielbiam mieć podkreślone rzęsy, ponieważ mam je bardzo długie i chcę żeby były jak najbardziej widoczne :)
    Blogroll: Tak o-mnie-i-o-niczym.blogspot.com
    Notka: Nie
    Banner : Tak o-mnie-i-o-niczym.blogspot.com
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuje jako: Ola ( dla ułatwienia mam takie zdjęcia z dziewczyną na plaży )
    Meil: olak1011@o2.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to szampon do włosów. Dzięki niemu możemy mieć ładne, mocne włosy.
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner: Tak artystyczneserce.blogspot.com
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Saga
    Mail: saga91@ymail.com
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to olejek kokosowy. :) Posiada on właściwości nawilżające, stosuję go zarówno na skórę całego ciała, jako maseczkę do twarzy i na włosy jako maskę i serum. Sprawdza się w każdym aspekcie. :)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Tak http://sagabeauty.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 1 :)

    OdpowiedzUsuń
  26. obsewuję jako beenia
    e-mail bernadka1905@wp.pl
    odp. antyperspirant-bez niego już po kilku godzinach od umycia byłabym spocona.
    blogrol nie
    notka nie
    banner nie
    wybieram zestaw nr.2 już dawno chciałam sb kupić kilka produktów z niego.

    OdpowiedzUsuń
  27. obs-lady1307
    mail-lady1307@interia.pl
    Odp-Nie wyobrażam sobie życia bez żelu pod prysznic, który potrafi dobrze nawilżyć ciało,a jego zapach sprawia, że jestem szczęśliwa hi
    blogrol nie
    notka nie
    baner tak http://magicwordcherry.blogspot.com/
    wybieram 2, dlaczego? Nigdy w życiu nie używałam bronzera, a więc pewnie jak go nie dostane tak i go sama nie zakupie :D

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: oliwkowe pasje
    Meil: oliwkowepasje@gmail.com
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez... pomadki ochronnej do ust. ;) jestem od niej uzależniona. Nawet jak wyjdę z domu na spacer na godzinę, to jeśli zapomnę jej ze sobą zabrać, to od razu się denerwuję. Umarłabym, gdyby jej zabrakło ;) ale zazwyczaj w domu mam ich ok.3-4 (na wypadek gdyby reszta się zgubiła ;)) poza tym tusz do rzęs, kredka do oczy lub cienie do powiek. Lubie mieć pomalowane oczy, wtedy po prostu czuję się pewnie i kobieco. Wole cienie, bo jest ich masa kolorów, przez co zawsze mogę je sobie dobrać do stroju (lub strój do cieni ;)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Tak w zakładce z konkursami http://oliwkowepasje.blogspot.com/p/konkursy-wyzwania-i-zabawy.html
    Wybieram zestaw nr 2
    pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: bluberrydream
    Meil: bluberrydream545@gmail.com
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez pasty do zębów :)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Tak na bluberrydream.blogspot.com
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Wiktoria Kalbarczyk
    Mail: kalbarczykwiktoria@gmail.com
    Blogroll:nie
    odpowiedź : Nie wyobrażam sb życia bez blogów :(
    Na blogach pozaje nowe osoby, dzielą się swoimi pasjami i naugami.
    Nie wiem jak można żyć bez blogów :(
    Notka: Nie
    Banner : tak
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  31. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: Martyna Tarnawczyk
    Meil: martyna.tarnawczyk@gmail.com
    Odpowiedź: nie wyobrażam sobie życia bez balsamu do ciała
    Blogroll: NIE
    Notka: NIE
    Banner : NIE
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  33. obserwuję jako - byjean
    email - byjean94@gazeta.pl
    odpowiedź. Bez tuszu. Nie maluję się na codzień, stawiam na naturalność,jednak tusz to moje jedyne chyba kosmetyczne zboczenie ( prócz pielęgnacji włosów ) i jak nie mam tuszu na rzęsach to czuję się goła. To dziwne, wiem :))
    blogroll- nie
    notka-nie
    banner-tak
    wybieram zestaw nr 1

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Jessie
    Meil: justynai@op.pl
    Odpowiedź: Ja pójdę w stronę kolorówki. A nie wyobrażam sobie życia bez kredki do oczu ;) Zazwyczaj na moją skore twarzy nakładam jedynie krem tonujący ( co również mogłoby być tym jedynym kosmetykiem bez którego bym sobie nie poradziła) przeczesuje brwi i nakładam kredkę - nie wiele ale jednak ;) Tusz nakładam sporadycznie. Serio ;)) Natura obdarzyła mnie długimi, gęstymi, podkreconymi czarnymi rzęsami i rzadko je tuszuję ;) miało być o jednym kosmetyku a jak zawsze się rozpisałam ;D
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr ...1

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Paulina D
    Meil: paulina_dz@vp.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez dwóch kosmetyków: tuszu do rzęs i...uśmiechu! Taaak, bez uśmiechu:) Podkreślam rzęsy tuszem, mrugam zalotnie, śmieję się perliście i czuję jak moja samoocena wzrasta, a w oczach innych jestem sympatyczną i po prostu ładną dziewczyną:)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuje jako: Monique
    e-mail: art.monique@o2.pl
    odpowiedź: nie potrafię żyć bez dobrego podkładu i tuszu do rzęs. Jeśli chce wyglądać jak człowiek :P Uwielbiam mieć podkreślony kolor moich oczu.
    Blogroll: nie
    notatka: nie
    wybieram zestaw 1.

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: Dominika Gieras
    Meil: dominika-gieras@wp.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to oczywiście tusz o rzęs! Na co dzień staram się nie malować, ale praktycznie nigdy nie zapominam o tuszu do rzęs. Dzięki niemu ni spędzam zbyt dużo czasu przed lusterkiem, jedyne co robię to podkreślam oczy i już jestem gotowa do wyjścia! Nie wyobrażam sobie bez niego życia!
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Tak http://dusza-marzycielki.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: Marcik
    Meil: martus_1004@wp.pl
    Odpowiedź: ...olej kokosowy, bo jest wielofunkcyjny i świetnie spełnia swoje zadanie.
    Blogroll: Nie
    Notka: Tak http://rude-sny.blogspot.com/2012/08/rozdanie_18.html
    Banner
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako: Dagmara Chabło
    Meil: dagus6284@wp.pl
    Odpowiedź: Takim kosmetykiem jest lakier do paznokci, nawet bezbarwny. Źle się czuję gdy nie mam nic na paznokciach, a wręcz czuję się nago. Mogę wyjść z domu bez makijażu, ale nie bez pomalowanych paznokci :)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako:Joanna Kołodziejczyk
    e-mail: joanna.kolodziejczyk9393@gmail.com
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez lakieru do paznokci! W moim przypadku malowanie paznokci to pewnego rodzaju rytuał powtarzany dwa a nawet trzy razy w tygodniu. Uważam, że piękne, zadbane zdrowo wyglądające paznokcie to nasza wizytówka. Ilekroć miałam do czynienia z mężczyzną zawsze zwracał on uwagę na na moje paznokcie zachwycając się i w kółko powtarzając, że paznokcie u kobiety to jedna z tych rzeczy, na którą bardzo zwracają uwagę. Czyste, naturalnie długie, równo wypiłowane oraz pięknie pomalowane paznokcie to podstawa mojego dobrego samopoczucia. Dlatego też zadbanie o moje paznokcie potrafi pochłonąć nawet dwie godziny, staram się być perfekcyjna. Jak możesz się domyślić kiedy wchodzę do drogerii głównie w oczy rzucają mi się lakiery do paznokci w coraz to piękniejszych kolorach! Często wszystkie moje pieniądze przeznaczone na zakup kosmetyków najzwyczajniej w świecie wydaję na lakiery, zamiast na kosmetyki naprawdę potrzebne, dlatego też biorę udział w Twoim konkursie gdyż może uda mi się zgarnąć nagrodę, a własne pieniążki przeznaczę na jakiś nowy lakierowy nabytek! ;)
    Blogroll: NIE
    Notka: NIE
    Baner: NIE
    Wybieram zestaw nr 2.

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: мαłαα..♫
    Meil: calineczka3210@onet.pl
    Odpowiedź na pytanie: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to tusz do rzęs. Uwielbiam mieć podkreslone oczy, dlatego często go używam. Nie wyobrażam sobie życia bez tuszu. Dzię ki niemu moje oczy stają sie wyraziste oraz piękne.

    Blogroll: Nie
    Notka: Tak, link: http://magia-jest-wszedzie.blogspot.de/2012/08/rozdanie.html
    Banner: Nie
    Wybieram zestaw nr. 1

    OdpowiedzUsuń

  42. Obserwuję jako: Martha Z
    Meil: j11022011@gmail.com
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to odżywczoo- nawilżający krem do twarzy, uwielbiam czuć go na twarzy, tę delikatną miękkość i gładkość cery, muśniętej lekkim kremem.
    Blogroll: Tak http://nemeconnaispasmz.blogspot.be/
    Notka: Nie
    Banner : Tak http://nemeconnaispasmz.blogspot.be/
    Wybieram zestaw nr ... 2

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: wulkan_energii
    Meil: nikol812@wp.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to wcierka do włosów i skóry głowy Jantar,dzięki której uwierzyłam,że idealna ,moim zdaniem, długość włosów jest możliwa do osiągnięcia!
    Blogroll: TAK http://kosmetycznastudnia.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Banner : TAK http://kosmetycznastudnia.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr: 1

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: Kasia P.
    Meil: kasia6xd@interia.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez odżywki do włosów, to ona sprawia, że włosy są łatwe do rozczesania, miękkie, pełne blasku.Dzięki niej wszyscy się oglądają za Tobą, bo masz piękne błyszczące włoski.
    Blogroll: Tak www.cosmeticsandadvice.blogspot.com
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: Ania xD
    Meil:ania1595@gmail.com
    Odpowiedź: Kosmetyk bez,którego nie wyobrażam sobie życia to podkład matujący! Zawsze mi pomaga!
    Blogroll: Tak/styleeworld.blogspot.com
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: jo-jo-a
    Meil: jo-jo-a@wp.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to Garnier Czysta Skóra krem nawilżający ponieważ, ma ładny zapach i wygląd. Z łatwością rozprowadza się na twarzy, a wtedy czuć świeżość i nawilżenie. Moja skóra na twarzy przestała się świecić i mam mniej trądziku. Bardzo polecam osobom o suchej skórze na twarzy. Krem jest dla mnie wprost idealny. Przydaje się przy używaniu peelingów i żeli oczyszczających bo one strasznie wysuszają twarz, a ten krem temu zapobiega. Godny polecenia.
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Tak http://testowanie-i-opiniowanie.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako:kafetka
    Meil:anastazja1923@wp.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to antyperspirant w sprayu garnier, nigdy ,mnie nie zawiódł, jest moim pewniakiem w każdej sytuacji

    OdpowiedzUsuń
  48. Witaj, świetny konkurs, chętnie wezmę udział ;)
    Obserwuję jako: Wafelek
    Meil: rzabson@wp.pl
    Odpowiedź: Zdecydowanie bez szamponu do włosów :D
    Blogroll: Wstyd powiedzieć ale nie wiem co to...
    Notka: ... jak wyżej :/
    Banner : Tak
    Wybieram zestaw nr 1 - jest swietny!

    OdpowiedzUsuń

  49. Obserwuję jako: Izulkowa
    Meil: izulkowa@gmail.com
    Odpowiedź: Bez odżywki do włosów (aktualnie Garnier A&K). Bez niej moje włosy to jeden wielki kołtun! :P
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : izulkowa.blogspot.com
    Wybieram zestaw nr ... 2

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: katherine88
    Meil: katty88@o2.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to OLEJEK RYCYNOWY. Z powodzeniem zastąpi kilka innych, ponieważ jest niezwykle uniwersalny :). Nałożony na brwi zagęści je i przyciemni. Użyty na noc na rzęsy sprawi że będą dłuższe i ciemniejsze, więc odpada konieczność użycia tuszu (a budząc się rano koło ukochanego mężczyzny wyglądamy jakbyśmy były umalowane, więc dodatkowo jesteśmy dla niego piękne i naturalne). Wzmacnia paznokcie i sprawia, że dłonie stają się gładsze i delikatniejsze, zatem odpada konieczność kupowania dodatkowych odżywek i kremów. Na koniec, jednak to chyba najważniejsze, olej rycynowy to podstawa dbania o włosy - olejowanie, nawilżanie, zabezpieczanie końcówek ... Policzmy już ile zaoszczędziłyśmy zamieniając kilka innych kosmetyków na jeden skromny olejek, którego koszt jest niebywale niski, a do tego nie zanieczyszczamy skóry chemią :). Tak, to zdecydowanie moje MUST HAVE :))

    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  51. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

      Usuń
  52. Obserwuję jako: madzia
    Meil: madzia3991@interia.eu
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to tusz do rzęs :)
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Banner : nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako: Testerka Kosmetków
    Meil: martakk1993@interia.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to zdecydowanie tusz do rzęs. Ponieważ bez dwóch zdań mogę stwierdzić że to małe i niepozorne "urządzenie" jest magiczne i może zdziałać cuda :) Dzięki niemu każda z nas ma zalotne i uwodzicielskie spojrzenie.
    Blogroll: Nie
    Notka: Tak http://testerka-kosmetykow.blog.pl/2012/08/21/rozdanie-kosmetyczne-2/
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: Hajnówka
    Mail: thehajnowka@interia.eu
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to nawilżający krem do rąk
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Tak(http://thehajnowka.blogspot.com/p/rozdania.html)
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako:moni0212
    Meil:moni02122op.pl
    Odpowiedź: Lakiery są ze mną od niepamiętnych czasów. Już jako malutka dziewczynka prosiłam mamę żeby pomalowała mi paznokcie. Mama nie ulegała zwykle. Pewnego dnia jednak przełam la się i kupiła mi mój pierwszy bezbarwny lakier. Metodą prób i błędów doszłam po woli do wprawy. Jednak najbardziej przyciągał mnie kolor czerwony lakieru którym moja mama bardzo często malowała swoje paznokcie. Z utęsknieniem czekałam na chwilę kiedy będę mogła robić co tylko mi się rzewnie podoba. Dopiero po ukończeniu ósmej klasy mama przyniosła mi zgrabnie zapakowany prezencik. Otworzyłam… i moim oczom kazały się trzy lakiery. Ale nie były to zwykłe lakiery-wszystkie były w moim ukochanych kolorze. Różniły się jedynie odcieniami. To był najlepszy prezent jaki mogłam dostać. Malowałam paznokcie kilka razy dziennie i tak zostało do dziś. Także teraz kiedy już minęło kilka… lat od podstawówki potrafię zmieniać lakier kilka razy na dobę. Różnica polega na tym ,że mam lakierów bardzo dużo i w różnych odcieniach. Nie ograniczam się jedynie do czerwonego, ale cały czas znajduje on u mnie szczególne miejsce w sercu. No i moja mama już nie mówi- „Nie wolno!”. Sama przychodzi do mnie na chwilę odprężenia. Wtedy maluję jej fantazyjne wzory na paznokciach. Nie wyobrażam sobie ,że ktoś mógłby zabrać mi moje lakiery.
    Blogroll: Nie
    Notka: Tak http://blog-dla-kobiet.blogspot.com/2012/08/rozdanie-na-koniec-wakacji.html
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako: faelwenn
    Mail: justynaa1687@wp.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia lakiery do paznokci. Po prostu kocham malować paznokcie. Gdy nie mam pomalowanych czuję się bardzo źle i wydaję mi się że czegoś mi brakuje. Szczególnie lubię kolorowe lakiery, czerwony, pomarańczowy, niebkieski, błękitny, miętowy, wszystkie które się wyróżniają, bo moje ubrania są w stonowanych kolorach więc lakier na paznokciach to taki mój sposób na pokazanie, wyróżnienie się :)
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Banner : nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako: Camille
    Meil: camillebeauty123@gmail.com
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to tusz do rzęs, który pięknie je rozdziela, dodaje głębi spojrzeniu i cudownie podkreśla oczy.
    Blogroll: Tak (camille-beauty.blogspot.com)
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  58. kochana nie wyobrażam sobie życia bez czarnej kredki do oczu i tuszu.. zawsze zawsze muszę to mieć przy i na sobie!!! poprostu nie wyjdę z domku bez tego.. a z kosmetyków to kocham i uwielbiam wszystkie marki Gliss kur po użyciu mam takie delikatne włosy
    uniesione i odżywione, zdecydowanie to mój faworyt wśród odżywek,nie muszę bawić sie z nakładaniem masek które trzeba trzymać długo na głowie by były efekty
    tu kilka sekund i gotowe
    włosy są śliczne :] a
    aaa na koniec mój mail jak bym czasem choć wątpię wygrała: daria_gj@wp.pl ii wybrałabym 2 zestawik bo jest on w moim stylu pozdrawiam , bloga nie posiadam wiec nie napiszę o tobie ani banerka nie dam...;/

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuję jako: wisienka292
    Meil: wisienka292@op.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez tuszu do rzęs, który podkreśla spojrzenie.
    Blogroll: tak- http://wisienka-z-pasja.blogspot.com
    Notka: tak: http://wisienka-z-pasja.blogspot.com/2012/08/rozdania.html
    Baner: nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako: Kawaii-doll
    Meil: gabi01091995@wp.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez podkładu mineralnego lucy minerals :)
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Banner : Tak http://kosmetycznieprzykubkugoracejczekolady.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  61. Wzór zgłoszenia:
    Obserwuję jako: Kasia
    Meil: kasiabuczak1605@buziaczek.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez mojego podkładu z fm
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Tak modawedlugkasi.blogspot.com
    Wybieram zestaw nr 2 :)

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako: careaboutmyself
    Meil: careaboutmyyself@gmail.com

    Odpowiedź: Kosmetyk,bez którego nie wyobrażam sobie życia to tusz do rzęs, ponieważ jeśli musiałabym wybrać tylko jeden kosmetyk,który odmieni moją twarz przy makijażu, jest to właśnie maskara. Oczy wydają się od razu pełne życia, większe, pełniejsze. Nic tak nie zmienia buzi jak dobrze dobrana maskara. Sądzę tak zwłaszcza dlatego,że mam małe oczy,które bez tuszu wyglądają na zmęczone, opuchnięte, przez co twarz wydaje się całkowicie bez zycia. Dzięki maskarze mogę szybko to zmienić. Dodatkowym atutem tego kosmetyku jest to iż jest łatwa w użyciu, nie trzeba znać żadnych technik makijażu przy nakładaniu, jak np. przy cieniach,brązerach lub szminkach, jest szeroko dostępna, możemy także przebierać w wyborze odpowiedniego tuszu, ponieważ na rynku jest wiele ciekawych produktów tego typu. Podobno oczy są zwieciadłem duszy, także o nie w pierwszej kolejności powinnyśmy zadbać, by wyglądały pięknie i promiennie. :)

    Blogroll: Tak careaboutmyself.blogspot.com
    Notka: Tak http://careaboutmyself.blogspot.com/2012/08/substancje-nawilzajace-i-proteiny-jak.html
    Banner : Tak http://careaboutmyself.blogspot.com/2012/08/substancje-nawilzajace-i-proteiny-jak.html
    Wybieram zestaw nr: 2

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuje jako: Agmieszka Wójtowicz
    MeilL aaga3010@gmail.com
    Odpowiedz: niw wyobrażam sobie bez pomatki , kremu do rąk i balsamu do stóp :P
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr II
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  64. Obserwuję jako: Piękna Bestia
    Meil: pieknabestiafb@gmail.com
    Odpowiedź: Zdecydowanie krem nawilżający. Podkłady, korektory, tusze mają nam tylko pomóc wyglądać lepiej. Dzięki dobremu nawilżeniu zaś nasza skóra długo będzie wyglądać świeżo i młodo
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  65. zestaw nr 1:)

    Nie wyobrażam sobie życia bez mydła. gdyby nagle nastąpił światowy kryzys kosmetyczny i zabrakło by wszystkiego nie mogła bym przeżyć bez higieny.

    Obserwuję jako Kosmetyczne Remedium

    Mail: klaurightnow@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję jako: frau
    Meil: a_nusia93@buziaczek.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez lakierów do paznokci. Dla mnie pomalowane paznokcie są idealnym dopełnieniem całego stroju, wyrażają też często nasz nastrój :)
    Blogroll: Tak http://anusia93.blogspot.com/
    Notka: Tak http://anusia93.blogspot.com/2012/08/rozdanie-u-kosmetyczneszalenstwoblogspo.html
    Banner : Tak http://anusia93.blogspot.com/
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  67. Obserwuję jako: sylwiaaa02
    Meil: sylwunia01@op.pl
    Odpowiedź: może moja odpowiedz będzie trochę dziwna, ale nie wyobrażam sobie życia bez... zmywacza do paznokci. Myśl o tym, że miałabym chodzić po świecie z nieświeżym, zniszczonym manicure przyprawia mnie o dreszcze. brr
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner :Nie
    Wybieram zestaw nr 1

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuję jako:selena_40
    Meil:selena_40@wp.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez odrobiny błyszczyka na ustach nie dośc że je nawilża to jeszcze dodaje powabu
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję jako:CherryLandrynka
    Meil:iza123468@wp.pl
    Odpowiedź: Nie wyobrażam sobie życia bez błyszczyka, nadaje ustom połysk i jedwabistą gładkość
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako: blackolivves
    Meil: black.olivves@gmail.com
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to lakier do paznokci bo przede wszystkim nadaje charakteru stylizacji ,ale można z nim tworzyć różne wzory. Czasem malowane paznokci można zamienić w sztukę ,brakuje tylko sztalugi. : )
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuję jako: poloniamartyna
    Meil: m_kowalewska_1a@wp.pl
    Odpowiedź: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to kredka do oczu. Kocham je w każdym ich „wydaniu”. Lubię mieć oczy czarne jak węgiel, kiedy oko ładnie się prezentuje i jednocześnie magnetyzuje. Poza tym taką kredkę mogę zastosotwać zarówno do wyeksponowania kuszącego spojrzenia, jak i do zapisania swojego numeru na chusteczce higienicznej bo dlaczego nie miałabym się wymienic numerem telefonu z jakimś fajnym facetem. :)
    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  72. Obserwuję jako : toncia world
    Meil : tonciaworld@interia.pl
    Odpowiedź : Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to tonik nagietkowy z Ziaji, który pięknie pachnie i odśiweża ^^

    Blogroll: Nie
    Notka: Nie
    Banner : Nie
    Wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń
  73. Obserwuję jako: Malina
    Meil: kinga_p91@wp.pl
    Odpowiedź: kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to eyeliner :) Nic tak nie podkreśla oka, jak ładna kreska ;)
    Blogroll: nie
    Notka: zamieściłam informacje w zakładce "rozdania" ale to się pewnie nie liczy ;p malinkowe-paznokcie.blogspot.com
    Banner : Tak malinkowe-paznokcie.blogspot.com
    Wybieram zestaw nr II

    OdpowiedzUsuń
  74. Obserwuje jako Serenitka B
    mail: akasha162@interia.eu
    Odpowiedz: Kosmetyk bez którego nie wyobrażam sobie życia to puder Creme Puff Max Factor,dzięki niemu moja twarz nabiera cieplejszego koloru,znikają wszystkie zaczerwienienia a wypryski są zamaskowane.Mam ogromny problem z błyszczeniem się skóry a Creme Puff sprawia że po błyszczeniu nie ma śladu. Gdy nakładam puder na twarzy zmienia się w delikatna powłoczkę którą ją otula.Poza tym nieziemsko pachnie:)
    Blogroll tak http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    notka nie
    banner tak http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    wybieram zestaw nr 2

    OdpowiedzUsuń

Dziękuje za każdy komentarz ☺
♥ dajecie mi siłę by pisać dla Was dalej

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Łączna liczba wyświetleń

KATALOG BLOGROLLE - LISTA BLOGÓW KOSMETYCZNYCH I MODOWYCH